.

.

Όλη τούτη η γής είναι ΕΛΛΑΣ


stavretta - ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΑΙΑ --- Όλη η γή είναι ΕΛΛΑΣ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Οι Αμερικανοί για την ΑΟΖ: “Μην προχωρήσετε σε μονομερή ανακήρυξη”! Τι λένε Γάλλοι-Γερμανοί...


Οι Αμερικανοί για την ΑΟΖ: 
“Μην προχωρήσετε σε μονομερή ανακήρυξη”!  Τι λένε Γάλλοι-Γερμανοί...



“Οι Ηνωμένες Πολιτείες τάσσονται εναντίον μονομερών ενεργειών από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα της κατάθεσης συντεταγμένων στα Ηνωμένα Εθνη για τα...

εξωτερικά όρια της υφαλοκρηπίδας, καθώς και για τη μονομερή ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ)”.

Αυτή είναι η αμερικανική θέση για την ανακήρυξη της ΑΟΖ από την Ελλάδα, όπως εκφράστηκε από εκπρόσωπο της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα. 
Το ερώτημα τέθηκε από το Βήμα, το οποίο από την περασμένη Κυριακή έχει ασχοληθεί με το θέμα. 

Αντιθέτως από τις πρεσβείες της Γαλλίας και της Γερμανίας τηρήθηκε η γνωστή στάση αποφυγής ουσιαστικής απάντησης, με τη δικαιολογία, δεν απαντάμε σε υποθετικά ερωτήματα. 

Το βέβαιο είναι ένα: η Αθήνα και η κυβέρνησή της με τις “διαρροές”, τις “φήμες” και όλη αυτή την ανεξήγητη και ακατάσχετη φλυαρία κατόρθωσε να “φουντώσει” ένα θέμα το οποίο είναι προφανές ότι θα έπρεπε να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα.
onalert 
national-pride
elnewsgr.blogspot.com 







Πανικόβλητοι οι Γερμανοί για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Ομογένεια - Προκλητικό άρθρο του Spiegel...! Βίντεο!

Πανικόβλητοι οι Γερμανοί για την άνοδο της Χρυσής Αυγής στην Ομογένεια - 
Προκλητικό άρθρο του Spiegel...!  Βίντεο! 

Κόψανε στον αέρα στόν ΑΝΤ1 τον ποινικολόγο Μ. Δημητρακόπουλο επειδή είπε οτι δεν στέκουν οι διώξεις
Ακόμα ένα ρεσιτάλ λασπολογίας και μυθευμάτων από το όργανο χειραγώγησης των μαζών, το ανθελληνικό Der Spiegel.

Το "αντικειμενικό" γερμανικό περιοδικό πανικόβλητο από την ραγδαία αύξηση της επιρροής της Χρυσής Αυγής στην Γερμανία, αλλά και όπου υπάρχει Ελληνισμός της διασποράς έγραψε πως το Κίνημα έχει στενές επαφές με τους Βαυαρούς νεοναζί, προχωρώντας ταυτόχρονα στην ίδρυση του δικού της «πυρήνα» στη Νυρεμβέργη. Μάλιστα το γερμανικό περιοδικό ανακάλυψε πως η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε πρόσφατα και συνέδριο (!) στην πόλη αυτή της νότιας Γερμανίας.

Την ίδια στιγμή το Der Spiegel "αποκάλυψε" πως οι Έλληνες της Γερμανίας οργανώνονται, προκειμένου να αποκρούσουν τις προσπάθειες των νεοναζί να προωθήσουν «τη βία, τις φυλετικές διακρίσεις και τον κοινωνικό κανιβαλισμό». 
Μάλιστα, όπως λένε υπάρχει ανησυχία στη βαυαρική αστυνομία, η οποία έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επαφές των Βαυαρών νεοναζί με ακροδεξιούς εξτρεμιστές από την Ελλάδα. Τέλος, εκπρόσωπος του βαυαρικού παραρτήματος του Ομοσπονδιακού Γραφείου για την Προστασία του Συντάγματος, μιλώντας στη διαδικτυακή έκδοση του Spiegel, υπογράμμισε ότι «η Χρυσή Αυγή έχει ένα διεθνές δίκτυο επαφών και έχει επαφές και με Βαυαρούς νεοναζί. 
Αυτές οι επαφές ενθαρρύνονται με αμοιβαίες επισκέψεις σε Ελλάδα και Γερμανία και με συναντήσεις σε διάφορες εκδηλώσεις ακροδεξιών οργανώσεων στην Ευρώπη».

Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η Χρυσή Αυγή ουδεμία σχέση έχει με ξένες πολιτικές οργανώσεις ή κόμματα. 
Το γερμανικό Spiegel πανικοβλήθηκε λόγω της ραγδαίας αύξησης της επιρροής της Χρυσής Αυγής στην Γερμανία, αλλά και όπου υπάρχει Ελληνισμός της διασποράς. 
Πυρήνες της Χρυσής Αυγής οργανώνονται σε κάθε γωνιά της γης, όχι μόνο στην Γερμανία, αλλά όπου υπάρχει Ομογένεια 
(Αμερική, Καναδάς, Αυστραλία). 
xryshaygh
elnewsgr.blogspot.com 


 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όπου υπάρχει Ελληνισμός της διασποράς



ΕΙΔΩΜΕΝ




Να ποιοι μας κάνουν τα κουμάντα... Αναλφάβητοι 7,5 εκατομμύρια Γερμανοί!

Να ποιοι μας κάνουν τα κουμάντα... Αναλφάβητοι 7,5 εκατομμύρια Γερμανοί! 


Κοινή συνέντευξη Τύπου με την γερμανική «ΟΛΜΕ » την GEW έδωσε σήμερα η ΟΛΜΕ ο πρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών GEW, Ulrich Thöne, εστιάζοντας στα προβλήματα... 

που με ιδιαίτερη ένταση αντιμετωπίζει η Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης, αν δεν βρουν σύντομα λύσεις, θα οδηγήσουν στην επέκταση της κρίσης με την ίδια ένταση και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Οι εργαζόμενοι της Ευρώπης, είπε o γερμανός χρειάζονται ένα νέο όραμα για την Ευρώπη, που δεν θα βασίζεται στη διαχείριση της υπάρχουσας κρίσης και στην ύφεση, αλλά στην ανάπτυξη. 

«Χρειαζόμαστε ένα σύγχρονο Σχέδιο Μάρσαλ», τόνισε, «και προς αυτή την κατεύθυνση εργάστηκαν συστηματικά τα συνδικάτα των εργαζομένων στην Ευρώπη. 
Για να δοθεί ώθηση στην οικονομία απαιτούνται αυτή τη στιγμή άμεσα επενδύσεις και δημιουργία θέσεων εργασίας, ώστε να ανθίσει η οικονομία, να περιοριστεί η ανεργία και να προκύψουν περαιτέρω πόροι για τη διατήρηση και ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, όπως και της εκπαίδευσης». 

Σύμφωνα με τον γερμανό εκπαιδευτικό «οι αναγκαίοι πόροι για την εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου, μπορούν να εξοικονομηθούν είτε από τη φορολόγηση του μεγάλου κεφαλαίου (σε ποσοστό 3%) είτε από την έκδοση ενός ομολόγου για το σκοπό αυτό. 

Το βέβαιο είναι ότι εναλλακτικές λύσεις και διέξοδοι υπάρχουν απέναντι στον «μονόδρομο» που προσπαθούν να επιβάλουν στους λαούς της Ευρώπης οι υποστηρικτές της τρέχουσας πολιτικής, και πρέπει να εργαστούμε συστηματικά οι εργαζόμενοι των χωρών της Ευρώπης προς αυτή την κατεύθυνση.

Ιδιαίτερα ενόψει των Ευρωεκλογών του 2014 δίνεται η δυνατότητα να αναζητηθεί μια άλλη Ευρώπη, της ανάπτυξης της προόδου και της δημοκρατίας, που θα σέβεται τα δικαιώματα των εργαζομένων, θα παρέχει εργασία με θετικούς όρους για τους εργαζομένους και θα εξασφαλίζει τις απαραίτητες κοινωνικές παροχές και την ευημερία σε όλους τους πολίτες». 

Εστιάζοντας στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική εκπαίδευση επισήμανε ότι και η Γερμανία αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα, προφανώς διαφορετικής έντασης, που ξεκινούν ωστόσο από την ίδια πολιτική, των περικοπών στη δημόσια εκπαίδευση.

Ανέφερε παραδειγματικά ότι οι δαπάνες για την εκπαίδευση στην Γερμανία είναι ανεπαρκείς, χωρίς να προσεγγίζουν το 2,5% του αντίστοιχου ποσοστού στην Ελλάδα, και αυτό γεννά προβλήματα και στη Γερμανία, όπως τα μεγάλα ποσοστά λειτουργικού αναλφαβητισμού, καθώς 7.5 εκατ. πολίτες ηλικίας 14-64 ετών είναι στη Γερμανία λειτουργικά αναλφάβητοι, πράγμα που οδηγεί μεγάλο μέρος αυτών στον κοινωνικό αποκλεισμό. 
Για να τονίσει: «1,5 εκατ. νέοι ηλικίας 22-30 ετών στερούνται των απαραίτητων μορφωτικών εφοδίων για επαγγελματική ένταξη, ενώ την ίδια στιγμή αναζητείται σε άλλες χώρες η κάλυψη των κενών σε εξειδικευμένους επιστήμονες και επαγγελματίες».

Σχολιάζοντας το πρόβλημα του υποσιτισμού στην Ελλάδα τόνισε ο γερμανός εκπαιδευτικός ότι είναι ευθύνη της πολιτείας να διασφαλίσει τη στοιχειώδη διατροφή των παιδιών στο πλαίσιο του σχολείου, που είναι άλλωστε και δικαίωμα κάθε παιδιού, ώστε να μην παρεμποδίζεται εξαιτίας της ανέχειας και η μόρφωσή τους. 

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Νίκος Παπαχρήστος τόνισε στο καλωσόρισμά του τη σημαντική συμβολή της Ομοσπονδίας Γερμανών Εκπαιδευτικών GEW στη διαμόρφωση μιας αντικειμενικής εικόνας στην Ευρώπη σχετικά με τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική εκπαίδευση.
protothema 
stoxos.gr
elnewsgr.blogspot.com 








7 στους 10 αλβανούς θέλουν να φύγουν από την Αλβανία!!! Και που θα πάνε...;; Μαντέψτε... Πάντως από την χώρα μας δεν έφυγαν ποτέ...

7 στους 10 αλβανούς θέλουν να φύγουν από την Αλβανία!!! 
Και που θα πάνε...;; Μαντέψτε... 
Πάντως από την χώρα μας δεν έφυγαν ποτέ...


Το 70 τοις εκατό των νέων της Αλβανίας θέλει να μεταναστεύσει από τη χώρα, ενώ το 80 τοις εκατό δηλώνει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εξεύρεση μιας θέσης εργασίας.

Αυτό διαπιστώθηκε από μελέτη που πραγματοποιήθηκε στην Αλβανία και αναφέρεται στα προβλήματα των νέων ανθρώπων από το ίδρυμα «Φρίντριχ Έμπερτ»
Τα αποτελέσματα της μελέτης δημοσιεύθηκαν στην αλβανική εφημερίδα «Shqip», η οποία σημειώνει ότι το 96 τοις εκατό των νέων δεν εμπιστεύονται τους πολιτικούς στην Αλβανία. 

«Υπάρχει τεράστια δυσπιστία των νέων στην πολιτική και από την άλλη πλευρά οι νέοι γίνονται μέλη των πολιτικών κομμάτων προκειμένου να βρουν μία θέση εργασίας», σημειώνει το αναφερόμενο ίδρυμα. 
echedoros-a.gr 
stoxos.gr
elnewsgr.blogspot.com 








Χρηματοδοτούμενα ισλαμικά κέντρα επιδιώκουν την Mεγάλη Αλβανία!

Χρηματοδοτούμενα ισλαμικά κέντρα επιδιώκουν την Mεγάλη Αλβανία! 



Είναι πιθανόν οι επόμενες εκλογές για νέο Κοινοβούλιο στο Κόσοβο να γίνουν φέτος και να επιφέρουν σημαντικές εξελίξεις με εκτεταμένο ευρωπαϊκό αντίκτυπο. 
Θα πρόκειται για... 
την πρώτη φορά που θα συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία το «Ισλαμικό Κίνημα για να Ενωθούμε» (Islamic Movement to Unite), γνωστό με τα αρχικά LISBA, που αντιστοιχούν στην ονομασία του στην αλβανική γλώσσα. 
Αυτό το κόμμα ιδρύθηκε επίσημα τον Φεβρουάριο του 2013. 
Έχει ήδη δημοσιοποιήσει την πολιτική του πλατφόρμα, η οποία επεκτείνεται πολύ πέρα από τα σύνορα του Κοσόβου και συμπεριλαμβάνει ολόκληρο τον ισλαμικό κόσμο.

Πρόκειται για το πρώτο ακραία ισλαμικό κόμμα των Βαλκανίων. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα κόμμα που εκφράζει ανοικτά ως σκοπό του να καταστήσει τα Βαλκάνια μέρος ενός ισλαμικού χαλιφάτου! 
Σχετικό ρεπορτάζ για την εξτρεμιστική ταυτότητα αυτού του κόμματος δημοσιεύθηκε ήδη στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «The Weekly Standard», στις 13 Φεβρουαρίου του 2013. Μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν υπήρχε σοβαρό ζήτημα ισλαμικού εξτρεμισμού στον αλβανικό πληθυσμό του Κοσόβου. Το αλβανικό έθνος δεν έχει θρησκευτικό ρίζωμα, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει με τις εθνικές ταυτότητες των Σέρβων, των Βουλγάρων, των Ελλήνων και των Κροατών, που έχουν δομηθεί σε ισχυρή συνάρτηση με τη θρησκευτικότητα. 

Η Λίγκα για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Αλβανικού Έθνους (League for the Defense of the Rights of the Albanian Nation), πιο γνωστή ως η Λίγκα του Πρίζρεν (League of Prizren), υπήρξε μια αλβανική πολιτική οργάνωση η οποία ιδρύθηκε το 1878 στο Πρίζρεν του Κοσόβου, που ήταν τότε μια επαρχία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. 
Είχε μια εξτρεμιστική ιδεολογία, όπως το σημερινό κοσοβάρικο κόμμα «Ισλαμικό Κίνημα για να Ενωθούμε». 
Η Λίγκα του Πρίζρεν επέκτεινε τις δραστηριότητές της πέρα από τον αλβανικό χώρο, καλύπτοντας όλες τις περιοχές των Βαλκανίων που τα μέλη της θεωρούσαν ότι είναι αλβανικά, δηλαδή: το σερβικό Κόσοβο, τα Σκόπια και τα ελληνικά Ιωάννινα. Ο Αμπντούλ μπέι Φρασερί (Abdul bey Frasheri) είπε, μιλώντας στη σύνοδο του 1881 της Λίγκας του Πρίζρεν: 
«Θα είμαστε Αλβανοί και θα δημιουργήσουμε την Αλβανία».

Μεταστροφή της κοινής γνώμης

Οι έρευνες της κοινής γνώμης και οι πληροφορίες μας από το Κόσοβο δείχνουν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη διαδικασία μεταστροφής της κοινής γνώμης που υποστηρίζεται σήμερα από μουσουλμανικά funds, ινστιτούτα και άλλες μουσουλμανικές οργανώσεις στο Κόσοβο. 
Αυτοί οι παράγοντες επενδύουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια για την κατασκευή τζαμιών, κέντρων θρησκευτικής εκπαίδευσης και άλλων μουσουλμανικών δομών. 
Υπάρχει μια υφέρπουσα διαδικασία ριζοσπαστικής ισλαμοποίησης του Κοσόβου. 
Η Πρίστινα λ.χ. έχει 22 τζαμιά για έναν πληθυσμό 200 χιλιάδων κατοίκων και ο αριθμός τους αυξάνεται. Σαουδάραβες Ουαχαμπίτες και η Μουσουλμανική Αδελφότητα, που υποστηρίζεται πρωτίστως από το Κατάρ, είναι ιδιαίτερα δραστήριοι παίκτες στο Κόσοβο. 
Ειδικά η Μουσουλμανική Αδελφότητα 
(με τη γενναία υποστήριξη του Κατάρ) έχει καταστεί ιδιαίτερα ισχυρή στο Κόσοβο, μετά και την κατάκτηση της αιγυπτιακής κυβέρνησης από αυτήν 
(σ.σ.: τη Μουσουλμανική Αδελφότητα) υπό τον Μόρσι.

Υπό το ανωτέρω πρίσμα, η δημιουργία του εξτρεμιστικού ισλαμικού κόμματος LISBA δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. 
Όπως δεν πρέπει, υπό το ίδιο πρίσμα, να μας εκπλήσσει η εξάπλωση της ιδεολογίας της Μεγάλης Αλβανίας. 
α κεφάλαια της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, και άρα του Κατάρ, στηρίζουν αυτές τις κινήσεις ως ισλαμικούς 
και πολιτικο-οικονομικούς βραχίονες.

Ισλαμικό Κίνημα για να Ενωθούμε (LISBA)

Το Ισλαμικό Κίνημα για να Ενωθούμε (LISBA) έχει δύο ηγέτες: 
ο επικεφαλής είναι ο Αρσίμ Κρασνίκι (Arsim Krasniqi), 
αλλά το δημοφιλέστερο στέλεχος αυτού του κόμματος είναι ο Φουάντ Ραμίκι (Fuad Ramiqi).
 Ο Κρασνίκι είναι υπεύθυνος για τη διοίκηση του κόμματος, ενώ 
ο Ραμίκι ελέγχει τις διεθνείς δραστηριότητες του LISBA.

Το εθνικιστικό κόμμα Κόμμα της Δημοκρατικής Δράσης στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη είναι στενός σύμμαχος του LISBA. 
Ιδρύθηκε τον Μάιο του 1990 από τον Αλία Ιζεντμπέγκοβιτς (Alija Izetbegović), ο οποίος -υποστηριζόμενος και αυτός από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα- είχε εκδώσει, το 1970, ένα κείμενο υπό τον τίτλο «Ισλαμική Διακήρυξη». 
Σε εκείνο το κείμενο υποστήριζε την ιδέα δημιουργίας ενός υπερεθνικού ισλαμικού κράτους βασισμένου στους νόμους του Κορανίου. 
Κατά λέξιν, σε εκείνο το σύγγραμμά του, ο Ιζεντμπέγκοβιτς καλούσε σε «αγώνα για τη δημιουργία μιας μεγάλης ισλαμικής ομοσπονδίας από το Μαρόκο μέχρι την Ινδονησία, από τον τροπικό της Αφρικής μέχρι την Κεντρική Ασία».

Το κοσοβάρικο Ισλαμικό Κίνημα για να Ενωθούμε (LISBA) είναι πολιτικά κοντά και με αλβανικά κόμματα στα Σκόπια, ορισμένα από τα οποία ριζοσπαστικοποιούνται όλο και περισσότερο και μάλιστα απροκάλυπτα. 
Επίσης, ο Φουάντ Ραμίκι απολαμβάνει της υποστήριξης σημαντικών παραγόντων στη Μέση Ανατολή, ειδικά, μάλιστα, αφότου συμμετείχε στην επιχείρηση Φλοτίλα για την Ελευθερία στη Γάζα (Gaza Freedom Flotilla), το 2010.

Ο Φερίντ Αγκάνι (FeridAgani), αρχηγός του Κόμματος της Δικαιοσύνης, είναι ένας ακόμη σημαντικός πολιτικός παράγοντας στο Κόσοβο. 
Αυτός και το κόμμα του βλέπουν τους εαυτούς τους ως πολιτική προέκταση και συμμάχους του τουρκικού Κόμματος της Δικαιοσύνης και της Ανάπτυξης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (Recep Tayyip Erdogan). 
Έλαβαν τρεις έδρες στις πιο πρόσφατες βουλευτικές εκλογές του Κοσόβου, τον Δεκέμβριο του 2010. 
Έκτοτε, και αυτό το κόμμα ακολουθεί την οδό της αυξανόμενης ριζοσπαστικοποίησης.

Απειλή για την Ευρώπη και την Ελλάδα

Η Ευρώπη και, βεβαίως, η Ελλάδα δεν έχουν αντιληφθεί την απειλή να μετατραπεί το Κόσοβο σε εργαλείο για τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας και ενός ευρασιατικού χαλιφάτου. 
Ο Μιροσλάβ Λαζσάκ (Miroslav Lajčák), αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Σλοβακίας έκρουσε πρόσφατα τον κώδωνα κινδύνου γι’ αυτό το ζήτημα και βρήκε «ευήκοον ους» στον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε (Guido Westerwelle), ο οποίος δήλωσε ότι τα εθνικιστικά αισθήματα πρέπει να ελεγχθούν και να αντιμετωπιστούν με μεγαλύτερη υπευθυνότητα. 
Η ουσία, όμως, παραμένει ότι η Δύση δεν διαθέτει στρατηγικό σχέδιο για την αντιμετώπιση του προβλήματος του Κοσόβου και του σχεδίου δημιουργίας ενός ισλαμικού χαλιφάτου και παραμένει δέσμια κεφαλαίων που χρηματοδοτούν αυτά τα επικίνδυνα εγχειρήματα. 

Τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων

Σύμφωνα με έρευνα κοινής γνώμης το 2010, η πλειοψηφία Αλβανών και Κοσοβάρων υποστήριζε την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας, παρότι σε έρευνα του 2007, το 96% ήθελε το Κόσοβο ανεξάρτητο κράτος στα σημερινά του σύνορα 

Οι έρευνες κοινής γνώμης που διεξήχθησαν στο Κόσοβο τις δεκαετίες του 1990 και του 2000 έδειξαν ότι οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι του Κοσόβου ήταν μετριοπαθείς, ως προς το θρησκευτικό τους φρόνημα, και ακολούθησαν σούφικες παραδόσεις. 
Από όταν, όμως, εν έτει 2008, η κυβέρνηση του Κοσόβου ανακήρυξε μονομερώς την ανεξαρτησία του, άρχισε να εξαπλώνεται γρήγορα μια τάση θρησκευτικής ριζοσπαστικοποίησης του μουσουλμανικού πληθυσμού αυτής της χώρας.

Τα αποτελέσματα μιας σημαντικής έρευνας κοινής γνώμης η οποία διεξήχθη στο Κόσοβο από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο του 2006, υπό την αιγίδα του Προγράμματος Ανάπτυξης του ΟΗΕ (United Nations Development Program), δημοσιοποιήθηκαν τον Μάρτιο του 2007. Εκείνη η έρευνα έδειξε ότι, τότε, μόνο το 2,5% των Αλβανών του Κοσόβου θεωρούσαν ότι η ένωση της χώρας τους με την Αλβανία ήταν η καλύτερη λύση για το ζήτημα του Κοσόβου. 
Αντιθέτως, τότε, το 96% ήθελε το Κόσοβο να είναι ένα ανεξάρτητο κράτος στα σημερινά του σύνορα. 

Νέα έρευνα

Όμως, σύμφωνα με έρευνα κοινής γνώμης που διεξήγαγε τον Ιανουάριο του 2010 η εταιρεία Gallup Balkans Monitor, η πλειοψηφία των Αλβανών και των Κοσοβάρων υποστήριζε πλέον την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας. 
Συγκεκριμένα, το 74,2 των Κοσοβάρων είπε «ναι» στην ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας, και το 70,5% των Αλβανών υποστήριξε, επίσης, αυτήν την ιδέα. 
Ακόμη, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, 47,3% των ερωτηθέντων στο Κόσοβο και 39,5% των ερωτηθέντων στην Αλβανία είπαν ότι νομίζουν πως η ένωση του αλβανικού κόσμου μέσα σε ευρύτερα σύνορα θα είναι εφικτή στο εγγύς μέλλον.
(Από το borioipirotika.blogspot.com) 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
elnewsgr.blogspot.com 









Ο Γιωργάκης ανέλαβε την Αλβανία! - Ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις στην Αλβανία !

Ο Γιωργάκης ανέλαβε την Αλβανία! - 
Ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις στην Αλβανία ! 



Με την ιδιότητα του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, 
ο Γιώργος Παπανδρέου έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του Σοσιαλιστικού Αλβανίας Έντι Ράμα ζητώντας του να τα «βρει» 
με τον Ιλίρ Μέτα (για το καλό του «σοσιαλισμού» φυσικά). 

Ο πρώην πρωθυπουργός Ιλίρ Μέτα είχε αποσχισθεί από το Σοσιαλιστικό Αλβανίας λαμβάνοντας και στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις περίπου το 5% των ψηφοφόρων, ενώ την τελευταία τετραετία το κόμμα του LSI συμμετείχε στον δεξιό κυβερνητικό συνασπισμό του Σαλί Μπερίσα. 80 μέρες πριν τις εκλογές η αποχώρηση του Μέτα τελικά δεν ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα και όλα τα αλβανικά δίκτυα αναφέρονται και στην επιστολή του κ. Παπανδρέου προς του δύο σοσιαλιστές ηγέτες της Αλβανίας στην οποία μεταξύ άλλων λέει: «Η ένωση θα φέρει τη νίκη και η νίκη ελπίδα και αλλαγή. 
Επιθυμία μου αγαπητοί Έντι και Ιλίρ, είναι να εκμεταλλευτείτε αυτή την ιστορική ευκαιρία…» 
Και επειδή κάθε σωστός σοσιαλιστής, λαμβάνει τις αποφάσεις του με μόνο κριτήριο το «συμφέρον του λαού», ο Ιλίρ Μέτα διέρρευσε στα αλβανικά μέσα ότι για τη συνεργασία με το ΣΚ είχε θέσει ως όρο την ψήφιση τριών νόμων που ζήτησε η Ε.Ε. για την περαιτέρω ενταξιακή πορεία της χώρας και όπως φαίνεται ο Ράμα του έκανε το χατίρι. 
Ενοχλημένος για την μη ψήφιση των τριών νόμων, εμφανίζονταν και ο δικός μας ο Ευάγγελος αλλά δεν έγινε ακόμα γνωστό ποια θα είναι η στάση του μετά τις τελευταίες ραγδαίας εξελίξεις...

borioipirotis.blogspot.gr
elnewsgr.blogspot.com







Oύτε η Αλβανία δεν θέλει τον επαναπατρισμό των Αλβανών... Εμείς τους δίνουμε και Ιθαγένεια;

Oύτε η Αλβανία δεν θέλει τον επαναπατρισμό των Αλβανών... 
Εμείς τους δίνουμε και Ιθαγένεια; 

ΑΛΒΑΝΟΙ


Στην άρνηση άλλων χωρών (Αλβανίας ) να αλλάξουν οι διμερείς συμφωνίες για επαναπατρισμό κρατουμένων, προσκρούουν οι προσπάθειες του υπουργείου Δικαιοσύνης....


(Ενώ οι φωστήρες του ΠΑΣΟΚ (Καστανίδης είχε προτείνει να κατασκευάσει η Ελλάδα φυλακές στην Αλβανία )

Στην άρνηση των άλλων χωρών προσκρούουν οι επίμονες προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για τη σύναψη διακρατικών συμφωνιών που θα έχουν ως αποτέλεσμα την επαναπροώθηση αλλοδαπών, που κρατούνται στις ελληνικές φυλακές. 
Για το σωφρονιστικό πρόβλημα και τον συνωστισμό στις φυλακές είχε απευθύνει επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό Δικαιοσύνης, 
ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, ο οποίος ζήτησε την κατάρτιση συμφωνιών με χώρες, όπως η Αλβανία, 
για την αμοιβαία έκτιση ποινών στις χώρες προέλευσης.
ΑΛΒΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ.
«Υπάρχουν τέτοιες διμερείς συμβάσεις, αλλά σύμφωνα με το περιεχόμενό τους δεν μπορείς να επαναπροωθήσεις κανέναν χωρίς τη συναίνεση του κρατούμενου» 
είπε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης και ενημέρωσε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει την άρνηση αλλαγής των συμφωνιών και την απροθυμία των κρατουμένων να φύγουν από την Ελλάδα.

«Επί Καστανίδη είχε γίνει πρόταση στην Αλβανία να χτίσουμε με δικά μας έξοδα εκεί φυλακές. 
Δεν έγινε αποδεκτό» είπε ο κ. Καραγκούνης και προσέθεσε ότι το θέμα τέθηκε επίσης από τον υπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο στον Αλβανό ομόλογό του και στον Πρόεδρο της Αλβανίας, αλλά αρνήθηκαν.

Ο κ. Κακλαμάνης χαρακτήρισε βόμβα μεγατόνων την κατάσταση στις φυλακές, και ζήτησε και από τον πρωθυπουργό να ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα, διότι εκτός από το ανησυχητικό ζήτημα της ασφάλειας και κοινωνικής σταθερότητας, υπάρχει και ζήτημα σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των προσώπων που βρίσκονται συνωστισμένοι στις φυλακές μέσα σε συνθήκες υπερπλήρωσης.

elas-lyste.blogspot.gr
eglimatikotita.gr
elnewsgr.blogspot.com 


ΑΛΒΑΝΟΙ


Αλμπάνια είστε εγκληματίες μόνον καί τίποτα άλλο.


Αλβάνια, πρόσφυγες καί κάθε λατσόνα της γής ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ από τήν ΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ μας...








Ετοιμάζουν νέα γενιά "νεότουρκων"... Τουρκικό εκπαιδευτικό σύστημα στην Αλβανία!

Ετοιμάζουν νέα γενιά "νεότουρκων"... Τουρκικό εκπαιδευτικό σύστημα 
στην Αλβανία! 


Παράλληλο εκπαιδευτικό σύστημα εντός της Αλβανίας έχουν στήσει οι Τούρκοι χωρίς ωστόσο να ενοχλεί κανέναν. Δημιουργούν μια γενιά Νεότουρκων η οποία στη συνέχεια θα επηρεάσει ουσιαστικά τις κοινωνικές και πολιτικο- κοινωνικές καταστάσεις στην Αλβανία αναφέρει η aftonomi.gr

Είναι μια πραγματικότητα την οποία διαπιστώνει κανείς με μια πολύ σύντομη και επιφανειακή περιφορά στο διαδίκτυο, χωρίς βαθύτερη έρευνα. 
Τα ευρήματα μιας τέτοιας «βόλτας» είναι εντυπωσιακά και αποδεικνύουν ότι όταν τα ΜΜΕ της χώρας παραπλανημένα και προκατειλημμένα, ενδεχομένως και πληρωμένα, ψάχνουν μέχρι αηδίας τα ελάχιστα ελληνικά που διδάσκονται σε εκπαιδευτήρια όπως της Χιμάρας ή της Κορυτσάς, οι Τούρκοι στήνουν την διαδικασία επιστροφής στην Αδριατική της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Πρώτα – πρώτα τα εκπαιδευτήρια της επισήμου Μουσουλμανικής Κοινότητας στην Αλβανίας, οι λεγόμενοι Μεντρεσέδες, 6 τον αριθμό, έχουν όλα παραδοθεί στους Τούρκους. Μέσω του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος “SEMA”, που έχει στηθεί κατά τα πρότυπα των εκπαιδευτηρίων του Γιουλέν στις ΗΠΑ, ισλαμικό κέντρο απ’ την Κωνσταντινούπολη ελέγχει πλέον την εκπαίδευση που παρέχει επισήμως η Μουσουλμανική Κοινότητα της Αλβανίας.

Η κατάσταση δεν είναι καθόλου η ίδια στο Κόσοβο και τα Σκόπια. Στους Μεντρεσέδες στην Αλβανία όλα τα πρόσωπα κλειδί είναι Τούρκοι. Μπορεί οι διευθυντές να φαίνονται τυπικά ως Αλβανοί υπήκοοι, ο δεύτερος όμως κατά κανόνα και οι επιβλέποντες και εισηγητές σε όλα τα εκπαιδευτήρια τους είναι Τούρκοι.
Mιλάνε καί τ΄ αλβάνια τά μογγόλια - ο  σιωνισμός προωθεί τόν αντισημιτισμό.
Στο Πανεπιστήμιο που ανήκει επίσης στην Μουσουλμανική Κοινότητα τα πράγματα είναι ακόμη πιο εξόφθαλμα. Πρόκειται για το Πανεπιστήμιο «BEDER” – «Γεμάτη Σελήνη». 

Ο Πρύτανης είναι Αλβανός υπήκοος από εκεί και πέρα όμως όλη η στελέχωση είναι από Τούρκους θεολόγους και καθηγητές. Δεν είναι θέμα διείσδυσης. 
Είναι απόλυτη παράδοση ενός σημείου κομβικού για την παιδεία και τη διαμόρφωση της κοινωνίας που με την ανοχή
(πολλοί κάνουν λόγω και την παρότρυνση) της αλβανικής πολιτείας έχει εμπιστευθεί στους Τούρκους. 

Ας σημειωθεί ότι η Τουρκική είναι σχεδόν ισότιμη γλώσσα με την Αλβανική σε όλα αυτά τα εκπαιδευτικά κέντρα. 
Επιπλέον οι ιστοσελίδες τους έχουν όλες παράλληλη εκδοχή στην Τουρκική δημιουργώντας την εικονική εντύπωση ανάλογης διάδοσης στην Αλβανία της γλώσσας αυτής. 

Οι Τούρκοι εκπαιδευτικοί όπως προκύπτει απ’ τις ιστοσελίδες των Μεντρεσέδων αναπτύσσουν απρόσκοπτα και χωρίς κανένα έλεγχο δραστηριότητες εκτός των σχολείων. 
Στους Μεντρεσέδες καλούν νέους απ’ τις περιοχές δραστηριοποίησης, εισδύουν και στα δημόσια σχολεία για «συνεργασίες», μετέχουν στις δραστηριότητες τους εκπρόσωποι της πολιτείας και ειδικά του Υπουργείου Παιδείας, φέρνουν επιπλέον ομιλητές απ’ την Τουρκία κλπ. 

Πρόκειται για μια προκλητική συμπεριφορά στηριζόμενη στην οικονομική δυνατότητα που τους παρέχεται από κρατικούς φορείς της Τουρκίας αλλά και απ’ τις πόρτες που το Αλβανικό κράτος τους έχει ανοίξει διάπλατα. 
Ας σημειωθεί ότι Τούρκοι βουλευτές βρίσκονται πίσω από Ισλαμικό ίδρυμα («ALSAR») που πέρυσι τέτοιον καιρό διοργάνωσε στο κλειστό γήπεδο των Τιράνων δημόσιο θέαμα μαζικής περιτομής 300 αλβανοπαίδων ενώ φέτος με τον ίδιο τρόπο και δημοσιότητα «υιοθέτησαν» άλλα 2000 ορφανά.

Τόσο στο Πανεπιστήμιο που προαναφέραμε «BEDER» (της Μουσουλμανικής Κοινότητας)
όσο και το «EPOKA» (αμιγώς Τουρκικών συμφερόντων)
το πανηγύρι που γίνεται είναι ακόμη πιο προκλητικό. «Αδελφοποιήσεις» με τουρκικά ιδρύματα, επίσημες έδρες τουρκικής γλώσσας και πολλές δραστηριότητες που φέρνουν στα Τίρανα καθηγητές και ομιλητές απ’ την Τουρκία. 

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στο τμήμα της Νομικής του προαναφερόμενου πανεπιστημίου υπάρχει και επαφή με την επίσημη κρατική σχολή της Αλβανίας που καταρτίζει τους δικαστές. 
Είναι κάτι που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η επόμενη γενιά δικαστών της Αλβανίας να έχει «κατηχηθεί» στον Μωάμεθ, να έχει πάρει βάσεις δικαίου απ’ τη Σαρία και να έχουν άμεσα ή έμμεσα στρατολογηθεί απ’ τους Τούρκους. 
Όλα αυτά, στη δυναμική μάλιστα η Αλβανία να ενταχθεί στην ΕΕ, αλλά να έχει την κρατική της δομή (στο στρατό και τις δυνάμεις ασφαλείας τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα) 
υποχείρια της Τουρκίας

Στο χώρο της αμιγώς ιδιωτικής παιδείας είναι που έχει στηθεί κυριολεκτικά το Τούρκικο πανηγύρι. 
Τα Τούρκικα κολέγια έχουν στήσει αυτοκρατορία στην Αλβανία με τα χρήματα των ίδιων των αλβανών πολιτών. 
Η περίπτωση τούτη θέλει πολύ χώρο να εξεταστεί. 
Εκείνο όμως που μένει είναι ότι ακόμη και μέσα σ’ αυτά τα ακριβοπληρωμένα κολέγια γίνεται «κατήχηση» στο Ισλάμ ενώ προβάλετε και επιβάλετε με κάθε δυνατό τρόπο ο τούρκικος πολιτισμός και τρόπος ζωής. 

Η απαίτηση της Τουρκίας με τον πλέον επίσημο τρόπο για αναθεώρηση της ιστορίας της Αλβανίας, ειδικά στα σχολικά εγχειρίδια δεν είναι άτοπη. 
Στηρίζεται ακριβώς σ’ αυτή την μη φυσιολογική διείσδυση που έχει πετύχει στον πολύ ευαίσθητο τομέα της παιδείας στην Αλβανία.
ΑΛΒΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ.
Εάν δεν το πετύχει σήμερα σίγουρα αύριο θα έρθει ως απαίτηση της ίδιας της κοινωνίας της Αλβανίας που σε μεγάλο ποσοστό πλέον διαμορφώνεται στα τούρκικα επίσημα και ανεπίσημα εκπαιδευτήρια που έχει αποκτήσει στην Αλβανία, μέσα στην Μουσουλμανική Κοινότητα η οποία χειραγωγείται πλέον απροκάλυπτα απ’ τους Τούρκους και επίσης απ’ τις ταινίες που έχουν κατακλείσει τους αλβανικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η έντονη παρουσία στον τομέα της παιδείας με κεφάλαια που είναι δυσανάλογα του πληθυσμού της Αλβανίας, επιβεβαιώνουν μαζί και με άλλα τεκταινόμενα ότι η Τουρκία παγιώνεται στην Αλβανία, η οποία μετατρέπεται περισσότερο σε δορυφόρο της παρά σε υποψήφιο μέλος της ΕΕ.

Τέλος τέτοιος αριθμός εκπαιδευτηρίων στην Αλβανία προφανώς και απαιτεί ανάλογο αριθμό εκπαιδευτικών με συνέπεια να έχει δημιουργηθεί αποικία Τούρκων πολιτών στην Αλβανία. 
Στα Τίρανα υπολογίζεται ότι οι Τούρκοι πολίτες ξεπερνούν τις 25000. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 elnewsgr.blogspot.com 


Αλβάνια, πρόσφυγες καί κάθε λατσόνα της γής ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ από τήν ΑΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ μας...

ΟΥΣΤ ΚΑΦΡΟΙ








Ετοιμάζουν τουρκικό AEGIS, κίνηση με σοβαρές προεκτάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)!! Ακούει κανεις...;;;

Ετοιμάζουν τουρκικό AEGIS, κίνηση με σοβαρές προεκτάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)!! 
Ακούει κανεις...;;;




Μία εξαιρετικά σημαντική συμφωνία ανακοίνωσε ότι υπέγραψε 
η αμερικανική Lockheed Martin με την τουρκική HAVELSAN HAVA ELEKTRONI.K SANAYI. VE TI.CARET A.S., 
κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης αμυντικών συστημάτων IDEF 2013 που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση τύπου «η Lockheed Martin συνένωσε επιτυχώς τις δυνατότητες του οπλικού συστήματος AEGIS με τις δυνατότητες ανάπτυξης ναυτικών συστημάτων διαχείρισης μάχης της τουρκικής αμυντικής εταιρίας HAVELSAN». 
Μάλιστα το αποτέλεσμα αυτής της συνεργατικής προσπάθειας επιδείχθηκε από το ομοίωμα ενός ναυτικού συστήματος διαχείρισης μάχης που παρουσιάστηκε ως έκθεμα στην IDEF 2013.
Η συνεργασία των δύο εταιριών άρχισε το 2011 με την υπογραφή σχετικού συνυποσχετικού. 
Από τότε οι δύο εταιρίες εργάστηκαν από κοινού για να αναπτύξουν διεπαφές μεταξύ των αντιστοίχων συστημάτων τους και συνδύασαν τις τεχνολογίες τους σε εργαστηριακό περιβάλλον, που όπως αναφέρθηκε επιδείχθηκε για πρώτη φορά δημόσια από τη HAVELSAN στην IDEF 2013.

«Η Lockheed Martin παρέδωσε ρεαλιστικές εξομοιώσεις των υποσυστημάτων του οπλικού συστήματος AEGIS στη HAVELSAN και η οποία επέδειξε με τα σημερινά σενάρια πως μπορεί να παραδώσει μία ολοκληρωμένη λύση συστήματος μάχης σε ναυτικά σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Carl Bannar, αντιπρόεδρος Ολοκληρωμένων Συστημάτων Μάχης και Αισθητήρων (Integrated Warfare Systems and Sensors) της Lockheed Martin Mission Systems and Training. 
«Γίναμε μάρτυρες τώρα σε αληθή χρόνο του πόσο καλά συνεργάζονται τα συστήματα μας, πράγμα το οποίο υποδηλώνει την ισχυρή και σημαντική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών μας στη βιομηχανία».
«Δείξαμε στην πράξη ότι μπορούμε να ενισχύσουμε τις υπάρχουσες δυνατότητες των ναυτικών συστημάτων μας διαχείρισης μάχης με τη χρησιμοποίηση δεδομένων από το ραντάρ SPY-1», δήλωσε ο Sadik Yamah, Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της HAVELSAN. 
«Αξιοποιήσαμε την ισχύ του AEGIS και τις αντιαεροπορικές του δυνατότητες σε ένα «πακέτο» ολοκληρωμένου ναυτικού συστήματος μάχης για την ικανοποίηση των πιο απαιτητικών επιχειρησιακών απαιτήσεων πολλών χωρών», συμπλήρωσε.
Ληξιαρχική πράξη γέννησης του GENESIS – AEGIS
Είναι αυτονόητο ότι η ανακοινωθείσα συμφωνία και κυρίως το εργαστηριακό πρωτότυπο που επιδείχθηκε αποτελεί τη ληξιαρχική πράξη γέννησης ενός εκδόχου του υφισταμένου συστήματος GENESIS που εδώ για χάριν συντομίας θα ονομάσουμε GENESIS – AEGIS.
Είναι επίσης αυτονόητο ότι το σύστημα θα αποτελεί τη σχεδόν σίγουρη υποψηφιότητα για τις νέες φρεγάτες αντιαεροπορικής άμυνας περιοχής TF-2000 των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων που μόλις πρόσφατα ο αριθμός των προς πρόσκτηση πλοίων αυξήθηκε στα οκτώ!
Αν και από την ανακοίνωση συμπεραίνεται ότι η συνεργασία Lockheed Martin – HAVELSAN περιορίστηκε στη δημιουργία των διεπαφών μεταξύ των δύο συστημάτων (είναι βέβαιο ότι και τα δύο παραμένουν ως «μαύρα κουτιά» αφού σε καμία περίπτωση η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα επέτρεπε πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα του AEGIS), το αποτέλεσμα χρήζει ιδιαίτερης και πολύπλευρης εξέτασης από την ελληνική πλευρά 
(οι οκτώ TF-2000 όλοι αντιλαμβανόμαστε που θα επιχειρούν).
Σε πολιτικό επίπεδο αποτελεί ένα «σήμα» που δεν θα πρέπει να αγνοηθεί καθώς η εμπλοκή του AEGIS σε μία διμερή συνεργασία (έστω και αν αφορά τη διεπαφή του με ένα άλλο σύστημα) είναι πρωτοφανής. 
Και φυσικά έγινε με την άδεια της αμερικανικής κυβέρνησης.
Σε επιχειρησιακό επίπεδο οι συνέπειες είναι εξίσου σημαντικές. 
Η Τουρκία θέλει να γίνει η κυρίαρχη περιφερειακή δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο (και όχι μόνο) αλλά το ΕΝΝΟΕΙ. Φαίνεται λοιπόν ότι επιλέγει για τον εξοπλισμό των κύριων ναυτικών της μονάδων επιφανείας ένα σύστημα επιχειρησιακό δοκιμασμένο που αναπτύσσεται συνεχώς. 
Σήμερα σε όλο τον κόσμο περισσότερα από 100 πλοία επιφανείας είναι εξοπλισμένα με το AEGIS 
(ΗΠΑ, Αυστραλία, Ιαπωνία, Ισπανία, Νορβηγία, Νότια Κορέα), 
το οποίο έχει εκτοξεύσει περισσότερα από 3.800 κατευθυνόμενα βλήματα σε επιχειρήσεις και δοκιμές. 
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ.
Σε βιομηχανικό επίπεδο οι εξελίξεις είναι επίσης καταλυτικές. 
Η συνεργασία της HAVELSAN με τη Lockheed Martin όχι μόνο αυξάνει τις πιθανότητες διείσδυσης του συστήματος στην τουρκική αγορά (με όλες τις συνέπειες που προαναφέρθηκαν) αλλά την καθιστά και στρατηγικό εταίρο στην εμπορική του προώθηση. 
Όπως εξάλλου αναφέρεται στην ανακοίνωση τύπου «η συνδυασμένη τεχνολογία του συστήματος μάχης
«Τουρκικό AEGIS» μπορεί να αποτελέσει σημαντική λύση για χώρες στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και σε κάποιες άλλες χώρες».

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;

defence-point.gr
elnewsgr.blogspot.com 


 Aegis System Overview





 Havelsan Genesis - Gemi Entegre Savaş İdare Sistemi








,

,

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) - GRAND ALEXANDER

.

.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ
http://stavretta.blogspot.gr/2014/06/a_20.html#
http://stavretta.blogspot.gr/2017/06/a.html

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ * ΚΑΙ * ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ
εθνικά - ιστορικά - πολιτικά

t

t

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΣΥΡΙΖΑ - ΡΙΖΟΣΠΑΤΙΚΗ ΛΕΤΣΑΡΙΑ / ΤΣΙΠΡΑ-ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΣΟΥ. / ΤΣΙΠΡΑΣ μέ ΚΙΠΑ / ΣΥΡΙΖΑ: ΕΔΕΗΣΕ... N' ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -- ΣΥΡΙΖΑ: ΘΑ ΦΟΡΕΘΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014 http://stavretta.blogspot.gr/2014/05/n.html /

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA / ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΕΔΩ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤA  /  ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
.

ΤΖΑΜΙ mosque Stavretta

ΤΖΑΜΙ mosque  Stavretta
.

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
.

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ   ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ
ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΙΧΑΜΑ stavretta

Σύνταγμα τής ΕΛΛΑΔΟΣ

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.

Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ  Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία.
Β. ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Ρητές αναφορές του γενικού συμφέροντος στη νομοθεσία. …ο όρος γενικό συμφέρον μνημονεύεται σε ελάχιστες συνταγματικές διατάξεις. Αυτός καθαυτός ο όρος αναφέρεται στο άρθρο 17§1Σ κατά το οποίο η ιδιοκτησία τελεί υπό την προστασία του Κράτους, τα δικαιώματα όμως που απορρέουν από αυτή δεν μπορούν να ασκούνται σε βάρος του γενικού συμφέροντος . Επίσης στο άρθρο 106§1εδ.α’Σ αναφέρεται ότι για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος το Κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στη Χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίσει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας. Τέλος στο άρθρο 33§2Σ στον όρκο του ΠτΔ περιλαμβάνεται ανάμεσα στις υποχρεώσεις του να υπηρετεί το γενικό συμφέρον.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=xZi21cynO4g&t=0s Δημοσιεύτηκε στις 5 Απρ 2017 Ο Σάββας Καλεντερίδης, ήλθαν οι ΤΟΥΡΚΟΙ στήν ΕΛΛΑΔΑ ...γνωρίζουμε ότι αρκετές εκατοντάδες ΤΟΥΡΚΟΙ πολίτες έχουν αγοράσει σπίτια στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Αθήνα ... ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ στήν ΕΛΛΑΔΑ γιά νά μήν είναι υπό τόν έλεγχο τών Τουρκικών αρχών.

ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Δεκ 2016 ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ - ΕΧΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ: ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..... ολόκληρο εδώ: ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - Η _ ΣΥΝΤΡΙΒΗ_ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ https://www.youtube.com/watch?v=EA3gZ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!
Noel Mesajı

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Πρόσφατα έχετε καθιερώσει μια επαναλαμβανόμενη και συνεχή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς των Τούρκων», όπως τα αντιλαμβάνεστε εσείς, τα οποία δεν ταυτίζονται με τα σημερινά φυσικά σύνορα της Τουρκίας προκειμένου να «χωρέσουν» σε αυτά και όλες οι νέο-οθωμανικές, επεκτατικές σας επιδιώξεις.

Η Μία και Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ των ΑΛΒΑΝΩΝ...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΝΡΟΠΗΣ - ΣΥΡΙΖΑ
http://www.syriza.gr/pdfs/mavri_vivlo_ntropis.pdf

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Stavretta,

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Stavretta,
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA1_1.pdf

βουλή ισλάμ

βουλή ισλάμ

τσιπρας ισλαμ - stavretta

τσιπρας ισλαμ - stavretta

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΤΖΑΜΙ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 1997

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Άρθρο 16

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  Άρθρο 16

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας
ΣΧΟΛΙΟ JFG: Η ίδια διαδικασία έπρεπε να ακολουθηθεί και η ίδια ποινή έπρεπε να επιβληθεί σε όλους τους αλλοδαπούς που μπήκαν από την Τουρκία στην Ελλάδα και όχι να βαφτιστούν  “πρόσφυγες” και να τους παραχωρηθούν πληθώρα δικαιωμάτων και προνομιών.

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951 / -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;

Σύμβαση της Γενεύης του 1951   /   -Ποιοι δεν καλύπτονται από τη Σύμβαση;
‘Aτομα τα οποία έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ειρήνης, εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας ή κάποιο σοβαρό μη-πολιτικό έγκλημα εκτός της χώρας ασύλου.

Σύμβαση Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967 / -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;

Σύμβαση  Γενεύης 1951 και το Πρωτόκολλο του 1967  /  -Μπορεί ένας στρατιώτης να θεωρηθεί πρόσφυγας;
Ο πρόσφυγας είναι πολίτης. Ένα άτομο που συνεχίζει να παίρνει μέρος σε στρατιωτικές δραστηριότητες δεν μπορεί να λάβει άσυλο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ  ΖΗΤΑ ΑΣΥΛΟ

παλιά παροιμία

παλιά παροιμία

Επιτέλους ο Τσίπρας είπε την αλήθεια

Αλέξης Τσίπρας - Ιδιωτικοποιήσεις

Πώς σέ ξεγέλασε ο Τσίπρας μέ τόν ΕΝΦΙΑ

Τον παίρνουν και γέρνουν οι λυστοσυμμορίτες

ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια

ΦΙΛΗΣ παρά φύσιν πνευματικη ασέλγεια
ΦΙΛΗΣ ο παρά φύσιν ασελγής

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟΙΣΤΗΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΜΑΟ

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ  - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι  πονηρές σουπιές

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

ΠΟΥΤΙΝ - ΕΡΝΤΟΓΑΝ   οι εχθρόφιλοι τής ΄κονόμας

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,

Ο Μητσοτάκης επιμένει! «Να κοπούν οι συντάξεις» κ. μητσοτακης,
ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ κ. μητσοτακης,

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)

ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ - ΤΣΙΠΡΑΣ (ΑΦΟΠΛΙΣΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ)
stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli

Εξοχότατε Πρέσβη κε Zou Xiaoli
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ai Weiwei ΑΚΤΙΒΙΣΜΟ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης καί ο Ai Weiwei παραμόρφωσαν την επίσημη σημαία του Κράτους

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei

Στό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης παραποίησε τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ  μας ΣΗΜΑΙΑ , ο κος Ai Weiwei
ΕΣΤΑΛΗ ΜΥΝΗΜΑ Πρός Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιά τόν καλλιτέχνη κο Ai Weiwei, Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,

Εξοχότατε Πρέσβη τής ΚΙΝΑΣ κε Γεωργακέλε Θεόδωρε,
Διαβάσαμε στόν τύπο γιά τήν παραποίηση τής ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ μας ΣΗΜΑΙΑΣ, από τόν κο Ai Weiwei καί δέν μάς βρήκε σύμφωνους καθόλου η ιδέα του. Παρακαλούμε τό Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης νά ενημερώσει τόν κο Ai Weiwei, γιά τό θέμα αυτό ΝΟΜΙΚΑ. Μετά τιμής stavretta

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες

Σημαία κλεμμένη από τούς κατσαπλιάδες
Αυτό το σήμα είναι πανάρχαιο και απαντάται ως λατρευτικό σύμβολο της θεάς Εκάβης. Έγινε σύμβολο της πόλης του Βυζαντίου

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ εδώ και 3500 χρόνια

σημαία Αλβανίας κλέφτες

σημαία Αλβανίας  κλέφτες

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΚΌΠΙΑ

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΣΥΡΙΖΑ - syriza

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (stavretta)

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΤΣΙΠΡΑΣ (stavretta)

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΑΦΑΣ   ΣΥΡΙΖΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΤΣΙΠΡΑΣ - Jan-Fabre

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΜΠΑΛΤΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΘΡΟ

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά

Τσίπρας προς Ευρωπαίους: Δεν ισχύουν οι υπογραφές Βενιζέλου-Σαμαρά
Τσίπρας προς Βενιζέλο–Σαμαρά: Στείλτε επιστολή στην ΕΕ ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές σας ! «Πριν τη συνάντηση που θα έχω μαζί τους αύριο, θα πρέπει να έχουν στείλει επιστολή στους ευρωπαίους ότι δεν ισχύουν οι υπογραφές τους. Εάν δεν το πράξουν, τους καλώ ακόμη και τώρα να σταματήσουν να κοροϊδεύουν το λαό».

Οι λευκοί θα γίνουν μειονότητα στις χώρες τους; Απάντηση του ΡαμζΠωλ στους ρατσιστές της Νέας Τάξης

Ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας του Ισλάμ και των Αράβων; Άραβας φιλόσοφος τα ομολογεί.

Άραβας φιλόσοφος ταυτοποιεί τα αίτια της αποτυχίας των Αράβων και του Ισλάμ.

ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
ΟΛΌΚΛΗΡΗ Η ΑΣΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΤΙΜΑ ΜΕΡΚΕΛ!

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΙΠΑ stavretta

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...

AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
AΠOΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ stavretta

Anonymous πρός ISIS

Anonymous πρός ISIS

Anonymous - ISIS

Anonymous - ISIS

ΙΣΛΑΜ - FEMEN: «Κανείς δεν με κάνει να υποταχθώ»

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

FEMEN: Η SHARIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΑΡΙΑ - Sharia

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΛAE

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΥ;;; ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

η Αλ Κάιντα εκπαιδεύει παιδιά για τζιχάντ

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια (stavretta)

ΤΑΣΙΑ μιά απ΄ τά ίδια  (stavretta)

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

Ισλαμιστές εκπαιδεύουν παιδιά για τον ISIS (stavretta),

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ

ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ
ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΟΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ

ΣY.ΡIZ.A - ΛΙΤΟΤΗΣ - ΞΕΛΙΓΩΜΑΤΟΤΗΣ
ΣY.ΡIZ.A: ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΙΤΑ Ο ΛΑΟΣ, ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ...

Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΣΑΤΣΑ... στό +google

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ  ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ.
ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΤΕ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ - ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ 1.000.000 ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ / ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα

Το τζαμί (η λέξη προέρχεται από τα Τουρκικά: Cami) , στα αραβικά: مسجد‎ ​ (μαστζίντ), είνα
είναι ο τόπος λατρείας των Μουσουλμάνων. /// Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι τους ή σε κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;; ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

ΤΖΑΜΙΑ ΘΕΛΕΤΕ;;;  ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ τους ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ...... Όσοι δεν έχουν χρόνο ή τη δυνατότητα, μπορούν να προσευχηθούν στο σπίτι κάποιο χώρο εκτός τζαμιού, με μικρή προετοιμασία.,,,,,http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AF

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης

Οι μετανάστες ευθύνονται για την έξαρση της φυματίωσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - φυματίωση - ΛΕΠΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
*ΕΚΛΟΓΕΣ 2015* ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ...απέχετε των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, ... να μη νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας τις παράνομες και προδοτικές κυβερνήσεις. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

ΓΕΡΜΑΝΟΙ

ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Έχουμε 400.000 έγγραφα της Βέρμαχτ για τις καταστροφές στην Ελλάδα την Κατοχή

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

ΤΣΙΠΡΑΣ Αστυνομία

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης

Μετανάστες, ομογενείς(;) και Ρομά(γύφτοι) θα μπαίνουν στην Αστυνομία όπως είπε ο ΠΡΟΠΟ Πανούσης
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές

Κουράκης: Καταργείται η «Τράπεζα Θεμάτων» - Επιστρέφουν οι «αιώνιοι» φοιτητές
ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ISIS - Adnani

ISIS - Adnani

ISIS

ISIS
Σύμφωνα με το CNN, ο al Adnani είπε, "να εφοδιαστούν οι δρόμοι με εκρηκτικά για αυτούς. Επίθεση στις βάσεις τους. Αφνίδιες επιδρομές στα σπίτια τους. Κόψτε τα κεφάλια τους. Μην τους αφήσουμε να αισθάνονται ασφαλείς."

ΙΣΛΑΜ - ΤΖΙΧΑΝΤ

ΙΣΛΑΜ  -  ΤΖΙΧΑΝΤ
ΙΣΛΑΜ ιερά κείμενα γιά πόλεμο καί ΤΖΙΧΑΝΤ / ΤΣΙΧΑΝΤ = ΔΩΣΤΕ ΜΑΧΗ κοράνι, 2:190-193

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ

ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ ο ΤΣΕΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...

Το υπουργείο Παιδείας εύχεται καλό ραμαζάνι στους Έλληνες (;) ισλαμιστές...
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΣ ΑΠΕΙΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ

Πολιτική του Κ@λου. Βίντεο με πασίγνωστο “νεοεμφανιζόμενο” πολιτικό που βάζει το καρότο στον πωπό τ
ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ, ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ
KKE - ΣYΡIZA κ.λ.π.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.

εκάς οι βέβηλοι, να φύγουν οι αμύητοι, οι ασεβείς.
ΚΚΕ: ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΟΝΟ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΡΗ καί ΚΡΑΥΓΕΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΓΡΙΕΣ , ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΈΡΕΣ. ΧΑΒΡΕΣ. ΚΟΡΟΊ΄ΔΕΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ, ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΤΕ;;; ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. ΟΣΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΡΕΤΕ. ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΥΣΤ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΣΑΣ... stavretta

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

ΔΟΥΡΟΥ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΕΞΩ - ΟΥΣΤ - ΧΑΛΙΕΣ - ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ----- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ κ.λ.π.

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ
ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ---- Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ

Εργα Γ. Καμίνη: Εκπέμπουν οσμή σκανδάλου ή μπόχα λαμογιάς; ----   Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ
Τό ανέβασμα τού ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΥ Γ. ΚΑΜΙΝΗ στό TWITTER

ΚΚΕ: Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ:  Η εκκλησία της Σαϊεντολογίας πίσω από το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στα γραφεία του ΚΚΕ
ΚΚΕ

GENRIKH YAGODA: Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ

Ο μεγαλύτερος κακοποιός του κόσμου NKVD Κομισάριος Yagoda Enoch Gershenovich (Dwarfs Κρεμλίνο)

Genrikh Yagoda, one of the biggest mass murderers in history https://www.youtube.com/watch?v=7I6dCaWu7NU&list=PLIfv7_FuEdAcpcoz3fwOoImAvmtaFtMHa

.

.

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

STRICTLY INAPPROPRIATE ONLY FOR GREEK PEOPLE - HAVING A MIND GREEK.... stavretta

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...

MONON γιά ΕΛΛΗΝΕΣ  Όσοι από τούς καλούς μας ΦΙΛΟΥΣ ενοχλούνται , άς μή δούν τή (ΣΑΤΙΡΑ) παρακάτω...
THOSE FROM OUR FRIENDS invited troublesome AS NOT SEE (satire) BELOW

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
Καλουμε ολους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, να στειλουν μια καρτα ή επιστολη στο ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ 

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - KASTELLORIZO

ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ  -  KASTELLORIZO
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Επιμένουμε να σταλεί με απλό ταχυδρομείο, ούτως ώστε να αναγκαστούν τα πλοία να μεταφέρουν τα μηνύματά μας στο νησί. Να φανεί έμπρακτα και απτά το ενδιαφέρον μας για το μικρό αλλά τόσο σημαντικό κομμάτι του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ Η' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗ 85111 ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΕΛΛΑΔΑ Οι ομογενείς και οι Φοιτητές εξωτερικού στη διεύθυνση: MEGISTI MUNICIPALITY or ELEMENTARY SCHOOL MEGISTI , 85111 KASTELORIZO, GREECE

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ   (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ)
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ (ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ τών ΕΘΝΩΝ) /alexandre le grand macedonia (stavretta)

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο ΕΦΗΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ
''Οταν η ψυχή χάσει την αρμονία της τότε η μελωδία και ο ρυθμός βοηθούν να επανέλθει στην τάξη'' Πλάτων ============================================ [ Ο ΕΦΗΒΟΣ τών ΑΝΤΙΚΗΘΥΡΩΝ (stavretta) ]

,

,

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΑΣΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ = (Asian WARS)

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΙΣΛΑΜ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΩΡΑ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.

ΣΧΕΔΙΟ ΜΙΝΑΡΕΣ - O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ.
ΕΞΩ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ. --- O ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ. ΔIKO ΤΟΥ ΕΦΕΥΡΗΜΑ H NSA - CIA - DIA... / DRAFT MINARES = The SIONISMOS promotes anti-Semitism. OWN invention The NSA - CIA - DIA

,

,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ,

ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τίς εικόνες stavretta's.
Νά τίς αναρτήσετε στίς σελίδες σας, νά στειλετε e-mails...κ.ά.
Αυτές οι εικόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν
για εμπορικούς
σκοπούς,
συμπεριλαμβανομένων ιδίως διαφημίσεων.
Εάν το υλικό STAVRETTA'S
πρόκειται να χρησιμοποιηθεί
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.
Οι εικόνες SΤAVRETTA'S κ.λ.π. θα πρέπει να αναγνωριστούν
ως η πηγή του υλικού.

STAVRETTA΄S ή το έμβλημα (ΣΉΜΑ).....
Τό κάνουμε γιά σάς αφιλοκερδώς , γιά τούς εξής λόγους:
γιά νά ικανοποιήσουμε τό αισθητικό σας κριτήριο,
γιά νά μήν ξεχνάτε τά γεγονότα πού συμβαίνουν στήν ζωή,
γιά νά σάς διασκεδάσουμε,
γιά νά σάς τονώσουμε τό ηθικό καί τίς άμυνές σας,
γιά νά μήν φοβάστε τίποτα καί κανέναν,
γιά νά αντιδράσετε στό ανήθικο κατεστημένο,
γιά νά μήν συμμετέχετε στήν αδικία, .....
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ '' ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ "
ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΩ - ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ MOΥ....

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ

stavretta


O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ

O ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΛΛΟΣ
ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

.

.

ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ (ΣΕ ΦΑΣΗ) ΤΩΡΑ

type="text/javascript"